|
||||||||
|
По една или друга причина НЕ СИ логнат във форума. Ако пък си логнат в сайта ще се наложи да излезнеш и да влезнеш пак в профила си, за да можеш да пишеш във форума! Не искаш? Мързела не мори, а мъчи! ;) Темата е затворена
Ако си на самотен остров с предишния....?.... какво би направил/а? Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?опс вече има такава тема Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?шси праим пералня Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?ще пеем йо-хо хо Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?ще се бием с пръчки Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?
Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?Щях да го стрелям с базука, да му пращам безпилотни изтребители и да го замерям с гранати!!!!!!!!!! Too stupid to understand science? - Try religion. Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?еми ше го търпя някак си.. Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?Еми ще му тегля куршума на 2рата секунда и ще си живуркам самичък ^^ Последно редактирано от Psyhicx (2011-01-17 21:13:18) Too stupid to understand science? - Try religion. Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?ще го бия,защото ми е сърдит Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?Ще я бия с памучена възглавница! Too stupid to understand science? - Try religion. Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?Шъ играем белот ! Изключен
Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?ще си говорим , ще се къпем в морето и като хвана тен , ще си направим сал и ще отидем някъде Последно редактирано от Desilicious (2011-01-18 16:26:51) Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?само хубави неща.. Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?пиене и ядене ;д Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?ще има износ на банани и кокос Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?е това е ясно ,аз ще ти позволя ли да правиш лоши? хах ;P Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?Ще спасим света и продължим човечеството Изключен
не мислиш ли ,че прозвуча леко странно ? Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?ще бъде забавно .. Изключен
да и аз забелязах... но нищо де сиг. е имал предвид: "ще заселитм островчето" Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?оо аз ще си търча на плажа , ще си се къпя гола във водата и ще си правя кефа ,за него нз хаха Последно редактирано от Desilicious (2011-01-18 16:43:54) Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?е хуу пък,аз ще преплувам морето/океана и ще намера спасение , за тебе не знам Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?амиии .... ще си говорим квоо да правим ... ;d Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?Няма да сме сами! Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?ще направим потомство хах Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?ше станеме канибалки Изключен
Re: Ако си на самотен остров с предишния....?ще стана педераст Изключен
Изключен Темата е затворена
|