.

По една или друга причина НЕ СИ логнат във форума. Ако пък си логнат в сайта ще се наложи да излезнеш и да влезнеш пак в профила си, за да можеш да пишеш във форума! Не искаш? Мързела не мори, а мъчи! ;)

Vivii_
Потребител
Мнения: 8

Хапчета за отслабване

Здравейте, някой от вас пробвал ли е хапчета за отслабване? Имало ли е ефект от употребата им и на всеки организъм ли действат такъв тип хапчета? Ефекта дълготраен ли е? По време на приема или след приема на хапчетата имали ли сте проблеми със здравето?  А имате ли мнение за тези хапчета http://www.slimlida.com/? Може да препоръчате хапчета, които на вас са помогнали и сте останали доволи.  smile

Последно редактирано от Vivii_ (2015-02-11 17:55:30)

Изключен

 
LoveLace
Мани мани нямам спирка :D
Мнения: 4250

Re: Хапчета за отслабване

Здрасти !!

Предполагам Сте изчела всичко което има в интернет за хапчетата за отслабване. Явно там хората все още са озадачени дали помага или не, а също така е и ясно, че някой казват истината други лъжат, но както и да е. ХАПЧЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ НЯМА ! Това което ще те накара да отслабнеш е ВОЛЯТА ВИ ! Или иначе казано карта за фитнес, програма от треньор, които не е някой келеш набил няколко анабола в задника за мускули да се прави на умен. Говоря за човек, който е както се казва на ТИ с тези неща. Също така, както и за отслабването така и за надебеляването е много важно ПРАВИЛНОТО ХРАНЕНЕ!!! Което най - просто казано ще рече. Сутрин ядеш много, на обяд ядеш половината на това което си изял сутринта, а вечерта се яде много много малко, НО ПРЕДИ 19:00 ЧАСА ядеш ли след това нарушаваш целия режим. Има и други варианти, но глупостите за диети на некви измислени кифли дето се чукат на ляво и надясно за пари  и се чудят как да искарат още са пълен фарс няма смисъл човек да се подлага на подобно нещо при положение, че шанса за успех граничи с нулата .

Та да обобщя:

- Намирате си добър фитнес.
- Добър треньор, който да ти направи програма, за отслабване / дупе, корем, ръце и т.н. / питайте ако искате и за режим за храна какво ще Ви каже, но и да се разровите в интернет ще видите, че това което казвам е така .
- ТИЧАЙТЕ !
- Ииии ами успех ако имете волята ще се получи, само трябва да имате и търпение.

Изключен

 
aleksandrataaa
Пили гуми и не му мисли!
Мнения: 424

Re: Хапчета за отслабване

Хапчета за отслабване-НЕ! Аз от едни качих 20кг.,след хормонален дисбаланс.От тях ми се виеше свят,гадеше ми се.... И само с тренировки също не става! Важно е как се храниш.Храненето е 80% от отслабването,тренировките са 20%!

Последно редактирано от aleksandrataaa (2015-02-11 22:03:56)

Изключен

 
LoveLace
Мани мани нямам спирка :D
Мнения: 4250

Re: Хапчета за отслабване

Александа ти четеш ли ?

Изключен

 
aleksandrataaa
Пили гуми и не му мисли!
Мнения: 424

Re: Хапчета за отслабване

Кой е казал,че отговарям на твоя коментар?Ако беше така веднага щях да успоря съвета за хранене,защото е напълно грешен!

Последно редактирано от aleksandrataaa (2015-02-12 00:29:20)

Изключен

 
LoveLace
Мани мани нямам спирка :D
Мнения: 4250

Re: Хапчета за отслабване

ахаххахахах ти затова още си дебела хахахахахахахахах моля ти се ..... говори ми ти за хранителна диета, след като си качила 20 кила от хапчета .... боже ще се пръсна от смях

Последно редактирано от LoveLace (2015-02-12 00:48:56)

Изключен

 
aleksandrataaa
Пили гуми и не му мисли!
Мнения: 424

Re: Хапчета за отслабване

След хормонален дисбаланс е нормално да се качат кг.,и за твоя информация за 10 дни съм, свалила 3кг. мазнини и съм качила мускулна маса! Като гледам колко са пълни фитнесите и колко са празни книжарниците,явно е по-срамно да си дебел,отколкото тъп!

Изключен

 
GeorgeThomson
Заболяха ме пръстите тц тц :D
Мнения: 2135

Re: Хапчета за отслабване

3 дни без никакви въглехидрати и тялото ви се изчиства и почва да гори мазнини.
въглехидратите са 3 типа захари, старч и файбър.
гледайте какво консумирате и избягвайте зарахари (предимно) и старч.
от продуктите плодове - не, зеленчуци - което е "корен" (картофи и тн) - не, чушки - само зелени, и тн
но това няма да замести спортуването.
изключитлено лоша е "фруктозата" която минава през черния ви дроб, и е главната пречина за натрупване на мазнини по коремчето.
(и никакви хапчета... дори да ги рекламирате)
успех smile

Последно редактирано от GeorgeThomson (2015-02-12 02:23:48)

Изключен

 
LoveLace
Мани мани нямам спирка :D
Мнения: 4250

Re: Хапчета за отслабване

Виж к'во първо не ми цитирай цитатите от фейсбук и аз съм ги чел. В България всеки 2-ри вече яко трупа маса щото нема къде да избива комплексите/ като гледам и ти си почнала да трупаш мускулна маса, а уж искаш да отслабнеш лол / та както и да е . Тук където аз живея не в сриващата ни се мафиотска държава фитнесите не са препълнени, но когато спортуваш и се грижиш за здравето си от здравната каса ти дават бонусчета, даже и екскурзии. Тук никой не е всеки ден по 8 часа във фитнеса. Тук на фитнес се ходи, за да укрепиш здравето си , малко да тунизираш и тялото . И т.н. и т.н. та виждаш ли разликата аз ставам сутрин рано преди работа или след работа и тичам по няколко километра, 2 пъти в седмицата правя упражнения във фитнеса спазвам си хранителния режим даден от човек с образование и съм пей сърце.

А да и още нещо защо въобще го заби тоя цитат тук като дори няма нищо общо с темата ? Ясно е че момичето иска да отслабне, но това няма да стане с хапчета или като яде зеленчуци по цял ден.

Изключен

 

Board footer

cupid - запознанства
© 2006-2019 Motion.bg
Всички права запазени!