.

По една или друга причина НЕ СИ логнат във форума. Ако пък си логнат в сайта ще се наложи да излезнеш и да влезнеш пак в профила си, за да можеш да пишеш във форума! Не искаш? Мързела не мори, а мъчи! ;)

ArthurWhelp
Потребител
Мнения: 5

Секс. Вино и Домино.

https://sun9-66.userapi.com/c857220/v857220344/115e0/ySGY2CstZbw.jpg
Секс и здраве=!!= Секс и здраве: причинно-следствена връзка
=!!= Намаляване на потентността: има ли причина за паника?
=!!= Сексуален контакт: квинтесенцията на чувствата и жизнените сили
=!!= Удължаване на полов акт: дълго разстояние
=!!= Удължаване на ерекция: по-висока, по-голяма, по-силна

Сексът и здравето на мъжете: причинно-следствена връзка
По време на многобройни експерименти учените са установили, че главната причина за ранната смъртност на мъжете (а средната продължителност на живота на мъжката част от населението в Русия е само на 59 години) е безотговорно отношение към неговото сексуално здраве. При първите неуспехи в репродуктивната система мъжете са подложени на стрес, излизат от състояние на психическо равновесие. В 80% от случаите сексуалната нереализация се излива в тежки депресивни състояния, неврози, прояви на неконтролирана агресия. Това има напълно логично обяснение от гледна точка на физиологията. Факт е, че мъжкият хормон тестостерон, който е най-важният фактор в работата на сърцето, бъбреците, черния дроб, нервната система, може да се произвежда само в процеса на сексуална близост. Човек с разклатено сексуално здраве често започва да чувства общо неразположение, става раздразнителен, несвързан, агресивен и прекалено емоционален. И това директно води до факта, че човек няма достатъчно сила за самореализация, която за мъжете е приоритет в живота.

  се получава много мрачна картина, наподобяваща затворен кръг.
  Как да се измъкнем от него, как да решим проблемите? На много от възникващите интимни въпроси можете да намерите отговори, като посетите препоръчаните по-долу ресурси.

Извор:


http://porntube24.ru/2020/04/08/domashn … posmotret/
 

==================
Запознанства 18+
Казино за ценители.
18 + секс чат


https://www.youtube.com/watch?v=ipPFFZgr8EA 


[youtube]4BgHvc4LJzY[/youtube]

Изключен

 

Board footer

cupid - запознанства
© 2006-2020 Motion.bg
Всички права запазени!