.

По една или друга причина НЕ СИ логнат във форума. Ако пък си логнат в сайта ще се наложи да излезнеш и да влезнеш пак в профила си, за да можеш да пишеш във форума! Не искаш? Мързела не мори, а мъчи! ;)

deep_throat_queen
Потребител
Мнения: 1

Търся си забава..

На 26 съм, като съм момче (бях, преди за пръв път да усетя тръпчивят вкус на сперма на 16 години и да разбера, че желанието да съм на мястото на жената, която чукат зверски и я ползват като предмет е по силно от желанието на нищожната ми малка пишка да стане...) Ако си търсите нестандартни приключения с една развратна кучка, ви чакам.. Облечена оскъдно, с прашчици, впити в гладкото ми дупенце, закриващи тясното ми тръпнещо в очакване на огромен пръчка анусче...Обичам да гълтам, и да лапам всяка пишка докато не усетя топките ти да ме пляскат по лицето, а накрая ако ме омажеш с сперма ще използвам меката ти вече кожена близакла за да събера всичко по лицето ми в устата си...ще се давя на огрмоният ти пръчка, след като си свършил в задника ми, понеже обожавам да усещам вкуса на ануса си...адкси мръсна съм и не бих отказала и групово да ме използвате...правила съм го с 7 наведнъж, и едвам издържах, накрая ме оставиха да лежа, цялата омазана в сперма и с разчекнат до неузнаваемост анус, от който бликаше спермата на всеки който свърши вътре...накараха ме да изгълтам всичко от земята, и да лазя на колене пред тях, докато в ануса ми бяха пъхнали огромно дилдо...имала съм какви ли не щури случки...Може да ми пишеш на лично, ако искаш да ме ползваш за забава smile

Изключен

 
lightroompef
Потребител
Мнения: 2

Re: Търся си забава..

Adobe Lightroomis the most ingrained paragon editing software in behalf of photographers, with hundreds of thousands of effects and presets available on the internet.

You can download Lightroom from Adobe’s website.

Adobe Lightroompresets aid you to redact your photos in register days past doing a part of the position after you. You can unaffectedly test out a pre-defined really, while keeping your source impression and reverting break to it at anytime.

You can use:
Lightroom Presets for Wedding Photography
Lightroom Presets for Baby and Family Photography
Lightroom Presets for Headshots
Lightroom Presets for Senior Portraits
Lightroom Presets for Landscape
Lightroom Presets for Nature Photography
Lightroom Presets for Food Photography
Lightroom Presets for Car Photography
Lightroom Presets for Real Estate
Lightroom Presets for Product and Fashion Photography

And a Alex Lightroom Desktop and Mobile Preset
for everyday shooting.

Изключен

 

Board footer

cupid - запознанства
© 2006-2020 Motion.bg
Всички права запазени!