|
||||||||
По една или друга причина НЕ СИ логнат във форума. Ако пък си логнат в сайта ще се наложи да излезнеш и да влезнеш пак в профила си, за да можеш да пишеш във форума! Не искаш? Мързела не мори, а мъчи! ;)
Сексът на обществени местаТа какво е вашето мнение за сексът на обществени места? Опитвали ли сте? Или бихте ли пробвали? Дали това е чудесна пикантна подправка към сексуалният живот на една двойка? Действа ли така възбуждащо идеята, че някой може да ни хване в крачка? всичко по темата Very Happy Изключен
Re: Сексът на обществени местами явно съм по старомоден и не знам ... много е относително обществено място .... Но не е лоша идея не съм пробвал но знае ли човек какво ще ми хрумне някой ден Изключен
Re: Сексът на обществени местаТвърдо за съм , пробвъл съм не 1 път , супер яко е Изключен
Re: Сексът на обществени местаЗА Изключен
Re: Сексът на обществени местабе незнам дали има ловци на хора правещи секс на обещствени места , за да те фанат ама мое те видят и да се превърнеш във фолклорен герой кат се започне с предания от уста на уста и тукувиж в учебниците на внуците четеш за твойте подвизи хаха Изключен
Re: Сексът на обществени местатВЪрдо да.. чувството е уникалноо... и възбуждащо... Изключен
Re: Сексът на обществени местаАбе според мен на обществено място не е много конфортно .. Не съм опитвала и сигурно за това.. но определено чувството, че може да ни хванат е малко как да го кажа и аз незнам Изключен
Re: Сексът на обществени местаАз съм за и ми е редовен номер. Супер е Изключен
Re: Сексът на обществени местатука само секс маняци на по , 15 16 GG Изключен
Re: Сексът на обществени местаЧе кой не знае борисова Борисова градина и не е топил чушката там! Изключен
Re: Сексът на обществени местаNqma zna4enie kade vajnoto e da ti e hubavo i na neq a za riska da ne ti puka Изключен
Re: Сексът на обществени места
Тамън 2 пъти,макар че първия път ни хвана конна полиция Покера е проста игра за интелигентни хора! Изключен
Re: Сексът на обществени местаПитайте 12 годишните, аз съм некомпетентен Изключен
Re: Сексът на обществени местаВинаги съм искал да го направя в пясъчника на пълна детска градина... Изключен
Re: Сексът на обществени места2 пъти Изключен
прУстак ! Изключен
хайде.. идеята ми допада .. ! хахах :Д Изключен
Re: Сексът на обществени местапо често ми се е случвало от колкото в нас или в момичето Последно редактирано от Protivogaz (2010-07-23 22:51:02) Изключен
Re: Сексът на обществени местаякоо е ..аз лично сам на много места...АДРЕНАЛИНА на МАКС Изключен
Re: Сексът на обществени местаНай-забавното място на мен лично ми е било в южния парк има една розова въртележчица,ако я знаете Изключен
аз не съм ужас Изключен
Re: Сексът на обществени местаХоландците обичат секса в паркове Изключен
Добре дошли в Древния Рим...историята се повтаря xD Изключен
Re: Сексът на обществени местаЪъ имам чувството че повечето сте правили сефтето по парковете :Д :Д :Д Изключен
Re: Сексът на обществени местаух и аз съм за, но само да не е в някой парк, че много насекоми много нещо :Д Изключен
Последно редактирано от Jonkata (2010-07-30 20:01:33) Изключен |