.

По една или друга причина НЕ СИ логнат във форума. Ако пък си логнат в сайта ще се наложи да излезнеш и да влезнеш пак в профила си, за да можеш да пишеш във форума! Не искаш? Мързела не мори, а мъчи! ;)

Shkabo
Началото е най-трудно :)
Мнения: 23

Re: Наръгано момиче в центъра на София

Проблема в България е, че няма институции. Тоест, тях ги има, но не действат. Помня бате ви Боко Тиквичката, още като беше секретар на МВР и неговите слова 'Ние ги хващаме, те ги пускат'. След това дойде и 'Трябва реформа на съдебната система'. Малко след това, ГРОБ дойдоха на власт. Реформи в съдебната система видяхме ли?!?! Смях в залата.
Идеята е, че толкова години се опитваха да ни разделят на помаци, българи, турци и цигани. Най-накрая успяха.
Разделен, слаб народ, беден ужасно лесно се управлява.
Интеграцията на циганите отдавна можеше да е вече завършена, ако парите за интеграцията стигаха изобщо до тях, а не ги крадяха българските политици. Бедни и необразовани те са перфектния гласоподавател. Познавам и цигани, завършили университет, интегрирани, образовани и скъсали всякакви връзки с гетата.
Идиоти и черни овце има навсякъде. Нямаш абсолютно никаква гаранция, че ако се прибираш вечер и към теб идват група българи (не цигани, турци или алжирци), няма да те преджобят най-малкото. Щото разбирам да бяхме като исландците, фарьорците и прочие, където престъпност на практика няма, па тогава да слагате двойни стандарти и да казвате, че заради тях има такава престъпност в България. Ама не сме. И никогаш няма да бъдем.
Само виж колко жертви има по пътишата на страната годишно. Вчера пак някакво момиче на 23г. починало заради някакъв селянин. Българин. Пък вий после плюйте бежанците, които не са ви направили нищо и ги винете и за глобалното затопляне, ако щете.

Изключен

 
tedito123
Потребител
Мнения: 2

Re: Наръгано момиче в центъра на София

emi taka 6te si ostanem

Изключен

 
blizzard
Шо ме гледаш бре !
Мнения: 6642

Re: Наръгано момиче в центъра на София

Шкабо, тая песен съм я пял и аз брат. Тука обаче не само във форума, а и в страната като цяло, има толкова нещастни хора от начина си на живот, че се чувстват по-големи и по-узрели като мразят нещо.
В България всеки мрази нещо- задръствания,селяни,кучета,богаташи,молове, пенсионери, цигани, бежанци, феновете на противниковия отбор,топлофикация,шефа, колегата, съседа, брат си, майка си, новото гадже на приятелката си и т.н и т.н. Тук всичко може да пречи на околния от кофата за боклук на паркиращия, до това,че има красива приятелка,която не му обръща внимание и трябва да я убие.
Няма смисъл да се мъчиш да обясняваш на нещастните хорица каквото и да било, защото те не могат да осъзнаят,че именно тази омраза към заобикалящия ги свят, ги прави нещастници. Те ще си останат такива завинаги.
Просто ти бъди различен и ги остави да се избиват и мразят и ядосват. Никой няма да те разбере, а ако нещата отидат на по-зле - винаги може да се емигрира и да се оставят някъде назад тези киселяци,които тровят с отрицателното си излъчване де що има непроклето....

Изключен

 
jerry_rsg
Тамън дойдох значи ;)
Мнения: 75

Re: Наръгано момиче в центъра на София

"No one is born hating another person because of the colour of his skin, or his background, or his religion. People must learn to hate, and if they can learn to hate, they can be taught to love, for love comes more naturally to the human heart than its opposite." ~ Nelson Mandela from Long Walk to Freedom, 1994

Изключен

 
saltero
Administrator ©
От: Кюстендил
Мнения: 8478

Re: Наръгано момиче в центъра на София

http://news.data.bg/2/bulgaria/543682/% … 0%B8%D1%8F

http://news.data.bg/storage/news/2013-12-30/543682_300x0.jpg

Арабин наръга двама в центъра на София

Дата: 2013-12-30

Арабин наръга двама на бул. "Мария Луиза" близо до пресечката с ул. "Кирил и Методий", съобщи БЛИЦ.

Инцидентът е станал около 2 часа тази нощ.

Единият от наръганите с нож е в тежко състояние. Той е 24-годишен и е откаран в здравно заведение. Извършителят е избягал.

Изключен

 

Board footer

cupid - запознанства
© 2006-2022 Motion.bg
Всички права запазени!