|
||||||||
По една или друга причина НЕ СИ логнат във форума. Ако пък си логнат в сайта ще се наложи да излезнеш и да влезнеш пак в профила си, за да можеш да пишеш във форума! Не искаш? Мързела не мори, а мъчи! ;)
Re: Какво ще направиш на предишния ?
смееш ли? :Д Изключен
ооо даа Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?Десито я хващам и към Биад :П Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?ще го черпа бира Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?незнам ;д ще данси там нещо ;д Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?ше му отвора бирата:Д:Д Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?ще му кажа здрасти Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?ще погаля кученцето Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?ще я викна да ходим на кафе Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?Не пия алкохол,ма ще я заведа на едно кафе :Д Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?Ще го викна в 11 h да ходим до магазина Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?незнам ще я пляскам ;д Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?бих го почерпил една бира Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?Ще го заведа да ядем дюнери " Laws are silent in times of war... " Изключен
аз ще взема по бира Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?винкел in the head Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?ще го заведа на риба Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?трябва ли нещо да ти правя ?! по-скоро бих и казал да спре да качва главни снимки и да си сложи снимки като хората!!! Последно редактирано от tuzza (2010-10-26 22:04:41) Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?Ми нищо лошо ;д . Нещо хубаво . Мога да готвя много вкусни неща ,примерно ядене ще му направя Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?ще и изям яденето :Д и ще и изпия ракията :Д Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?Ще го отвлека за седмица и ще го заключа у нас :Д "Ако се погледнеш в огледалото и не видиш нищо, значи просто си станал неотразим." Изключен
Това ще ти го напомня...да го имаш в предвид :Д Интересно ми е заедно ли ще бъдем заключени или ще съм сам :Д Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?Аз имам ключ за вън, така че само ти ще си заключения, но определено като се замисля ще е забавно, особено през нощите :Д "Ако се погледнеш в огледалото и не видиш нищо, значи просто си станал неотразим." Изключен
Ти ако ме заключиш у вас няма да ти се иска да излзиаш навън...а нощите..... :Д За тях по - добре да не говоря :Д Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?Хахах 1000% е така "Ако се погледнеш в огледалото и не видиш нищо, значи просто си станал неотразим." Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?ще му открадна бързата кола Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?ще му направя звънец хаха Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?Щеее му направя high five Изключен
Re: Какво ще направиш на предишния ?Got Blunt? ... Got Weed ? Изключен |