.

По една или друга причина НЕ СИ логнат във форума. Ако пък си логнат в сайта ще се наложи да излезнеш и да влезнеш пак в профила си, за да можеш да пишеш във форума! Не искаш? Мързела не мори, а мъчи! ;)

absent
Сит ленивеца
Мнения: 883

Здравейте от absent :)

Здравейте,

някой може и да ме помнят. Старите времена бяха страхотни и много ми липсват от както се преместих да живея в Китай. От както се преместих тук успях да се реализирам добре и ми се иска да дам шанс на някой. От там тръгва и идеята да пиша тук:

Предлагам билет и всички разходи свързани с първата година обучение (по ваше желание) в някои от университетите тук в Китай (Чунцин Chongqing) и/или практикум/работа във фирмата ми която се занимава с износ, фотография и дизайн.

Искам да дам шанс на някой млад Българин или на млада Българка да се реализира в Китай. Желателно е да имате поне малко интерес към фотография, дизайн или като цяло да сте си играли с идеята да се реализирате в Азия. Втори език и ако сте между 19 и 26 години е плюс.

Моля участвайте само ако сте сериозни и дайте път на тези които нямат финансовата възможност да "спечелят". Аз от 5 години живея тук. За повече информация пишете в коментрите или се свържете с мен на g.grancharov@gmail.com

Ако не искате да участвате моля помогнете това съобщение да бъде распространено във фейсбук.
~Георги

Мерси.

Изключен

 
manner336
Началото е най-трудно :)
Мнения: 16

Re: Здравейте от absent :)

25

Изключен

 
manner336
Началото е най-трудно :)
Мнения: 16

Re: Здравейте от absent :)

25

Изключен

 

Board footer

cupid - запознанства
© 2006-2022 Motion.bg
Всички права запазени!