.

По една или друга причина НЕ СИ логнат във форума. Ако пък си логнат в сайта ще се наложи да излезнеш и да влезнеш пак в профила си, за да можеш да пишеш във форума! Не искаш? Мързела не мори, а мъчи! ;)

AlphaBossM
Началото е най-трудно :)
Мнения: 33

Re: Задкулисен секси поглед към задаващото се виртуално елитно ниво

Той ясно и категорично ли отказва и забранява на разни всякакви непознати и пропагандни глупости, гадости, лудости и абсурди безпрепятствено да нахлуват грубо, гадно и нагло в личния и особено в интимния му живот, където ВЕДНАГА да му заповядват като робовладелски Господари да прави само това и онова и нищо друго точно като на +1 тъпа овца евентуално за да му излезе късмета някой ден, защото така им харесва тоест той първо и най-вече да си мечтае и фантазира какво ли не, а реално да няма нещо повече, по-добро и по-различно от това +1 масово жалко живуркане в и извън леглото, което дори не си заслужава да се живурка, ДА или НЕ?

Той може ли да си позволи жестоката излагация да падне под нивото на новородено и все да чака като +1 безмозъчна овца все някой друг да мисли и решава какво му е разрешено да му е приятно и да бъде удоволствие за него; какво само може да е важно, ценно и полезно за него в и извън леглото?

Той и неговата горна и долна глава могат И решават ли какво Е приятно и удоволствие в и извън леглото независимо от всичко; какво Е минималното важно, ценно и полезно за него в и извън леглото независимо от всичко? Дори всяко новородено бебе отлично знае и ВЕДНАГА показва какво му е приятно, какво е удоволствие, какво е минималното важно, ценно и полезно за него независимо от всичко, а ако трябва и въпреки всичко. Ако той има само нефункциониращи и безполезни две глави на 100% пропагандно дистанционно управление- Мерси! СЛЕДВАЩИЯТ!!!

Изключен

 
AlphaBossM
Началото е най-трудно :)
Мнения: 33

Re: Задкулисен секси поглед към задаващото се виртуално елитно ниво

Той може ли спокойно и достойно да се радва и възползва на 101% от своето собствено цяло тяло всеки път всеки Божи ден цял живот, както и от това на всички и всякакви други безопасни и добронамерени Алфа партньори в и извън леглото без разни всевъзможни пропагандни етикетчета, промивания на мозъци и зловредни предразсъдъци веднага да изникват, блокират, саботират и спират всичко завинаги като същински Берлински Стени, защото дори телата им реално принадлежат на някакви други специални интереси и затова нямат право дори да мислят и дръзнат да правят нещо повече и по-различно с тях от единственото „добро“, „правилно“ и „приемливо“ нещо като безкрайно стискане на зъби и страдане мълчаливо, което пропагандно дойде от някъде?

Той широко и благодарно ли е отворен към всички и всякакви възможни, безопасни, достъпни, налични и достатъчно добри радости, наслади, удоволствия и специални моменти, които ентусиазирано ВЕДНАГА добавя към богатата си колекция от безопасни, ценни и отговорни ползи, удоволствия, преживявания, продукти, услуги, сделки, отношения и взаимоотношения от интерес в и извън леглото всеки Божи ден цял живот и поколения напред всичко максимално гарантирано по Дизайн?

Той може ли да казва: „Никога няма да се мъча налудничаво и безсмислено!“ особено за да задоволи някакво измислено етикетче-Господар или нелоялен непознат вместо себе си, на които въобще не им пука дори дали той ще бъде И остане поне жив и здрав, а какво остава за доволен и щастлив от живот, който наистина си струва да живее?

Той изисква ли невъзможен перфекционизъм в и извън леглото заради нереалистично големи очаквания и затова наивно до арогантно някак си вярва, че има право да си избере, каквито си иска цели след, което веднага трябва някак си да се телепортира при тях без значение дали има повече от 14 години и 5 лева в джоба за да се усмихне?

Изключен

 

Board footer

cupid - запознанства
© 2006-2022 Motion.bg
Всички права запазени!