.

По една или друга причина НЕ СИ логнат във форума. Ако пък си логнат в сайта ще се наложи да излезнеш и да влезнеш пак в профила си, за да можеш да пишеш във форума! Не искаш? Мързела не мори, а мъчи! ;)

absent
Сит ленивеца
Мнения: 883

Правила

*В цялата част на форума важат главните правила на сайта, както и:

1. Преди да публикуват мнение, потребителите трябва да прочетат описанието на съответния форум и да се съобразяват в кой раздел пишат.

2. Задължително е потребителите да използват КИРИЛИЦА, освен ако не се налага изписването на чужди думи, имена, линкове и др. Забранява се заместването на буквите Ч и Ш с цифрите 4 и 6. Постовете, в които не е спазено това правило ще бъдат изтривани.

3. Желателно е потребителите да избягват големия брой емотикони, както и прекаляването с главни букви и пунктуационни знаци в постовете и заглавията.

4. Потребители, които се представят за част от екипа на сайта (администратори, модератори), ще бъдат предупреждавани, а след това профилите им ще бъдат блокирани. Умоляваме потребителите, които забележат подобно нещо, незабавно да уведомят екипа ни с e-mail на info at varnenci.bg

5. Забранява се публикуването на порнографски снимки, показващи полови органи, детска порнография, както и на линкове към такива материали.

6. Забранява се използването на вулгарни думи, псувни и отправянето на обиди към потребител, модератор или администратор. Потребителите, нарушили това правило ще бъдат предупреждавани.

7. Забранява се публикуването на теми и мнения, изразяващи или подтикващи към каквато и да е дискриминация и нетолерантност (расова, етническа, полова и пр.). Потребителите, нарушили това правило ще бъдат предупреждавани.

8. В този форум спамът не се толерира. Тези които спамят ще бъдат предупреждавани.

9. Модераторите имат право да променят или трият постове, да трият или заключват теми, да спират достъпа до форума за определено време, на този който нарушава правилата на форума и добрия тон.

10. Забранява се публикуването на линкове и на всякаква информация за сайтове, предлагащи нелегално съдържание. Теми и постове в който се предлага нелегален софтуер, музика или филми, ще бъдат изтривани веднага, а авторите им ще бъдат предупреждавани.

11. Администраторите на varnenci.bg имат право да променят тези правила по всяко време.

Изключен

 

Board footer

cupid - запознанства
© 2006-2022 Motion.bg
Всички права запазени!