сайт за запознанства на тинейджъри
Име: Парола:
забравена парола /
р е к л а м а
kvartiribg
р е к л а м а

ДГЗ - Днес Говорим За Какво е ДГЗ? Архив Преглед

Атаката на 11/9

Всички знаете какво се случи преди 10 години, когато два самолета се разбиха в кулите близнаци в Ню Йорк и отхеха живота на над 3000 души. След това 
САЩ почна т.н. "Война срещу терора", която отне живота на близо 1,5 милиона души а Афганистан, Ирак и сега Либия.

Дали САЩ само не си го инсцинираха това, за да имат оправдание да атакуват държавите в Близкия Изток заради петрола им? Или вярвате в официалната версия за лошия брадясал Бен Ладен? Тероризм или най-добре измислената конспирация на 21-ви век?






1



TERROR!



abee wie se wkarwatee w ebasii filmitee chesno Xaxax



tragediya jestoka



ами хора вие не разбрахте ли че когато има война има и пари и всичко е изсценировка нагласено за да изкарат пари както винаги на чужд гръб wink



SpirtaSF, американците не са индианци, ами са престъпници от Европа, за които е нямало място по затворите и са ги пращали в Америка. Както и австралийците, които също са паплачта на Европа и пак с цел да не се пречкат са махани, а аборигените вече в Австралия не са много както и индианците. Индианците са коренни жители, но те сега след толкова време едва ли са запазили нещо от миналото и навиците си.



a 3a kvo da go inscenirat 3a kvo im e da jertvat tolko mn xora pomislete malkoo ;xx



аз за разлика от много хора не мразя американците ама този "терористичен" акт мисля че беше изценирано защото до колкото се сещам те не пускаха дори свои самолети близо до кулите а изведнъж два самолета се забиха и в двете кули за един ден! а пък за Бин Ладен какво да кажа, сякаш като го убиха са спрели всички терористи. Той беше водач ама ако хората наистина са вярвали в нега вече сигурно има друг на неговото място!



"Може да плюете Америка ,но гарантирам ,че като почнете да нямате реализация в нашата скапана държава ще ви затегли към земята на неограничените възможности."

Като е неограничените възможности, ти какво правиш тука? Защо не избягаш като повечето и да се " реализираш" а? Май не ти стиска! Повече говориш от колкото мислиш! Относно по темата - Силно вярвам че атентата е направен от самите американци! Тази напаст е способна на всичко!
Въпрос на избор, не съм заминал ,защото така съм преценил. Колкото и да е зле тук си ми харесва и си живея и мизерувам тука, отколкото да ходя да изкарвам там пари и да не ми носят щастие тези пари.Всеки сам си решава как да си живее живота.Като сте такива акъли и атентата е причинен от самите американци. Хората дето са се борили в единия самолет и отцелелите казват ,че вътре са се били с талибаните,по вашата логика излиза ,че САЩ е платила на талибаните сами да ги ударят и убият 3000 просто ,сами не се чувате какви глупости говорите



СПИН.. рак... Всякакви там грипове - създадени са изкуствено, за да се ограничава населението на света, както каза Zafo. Не напразно в Китай ги глобяват ако имат повече от 2 деца hypnotized ... Докарали сме го до Трета Световна с тия фалшиви терористични актове alien2



11.09.2001г.... нема толкова изценирана акция, от страна на гнусните хАмериканци!Просто си търсеха повод да нахлуят в арабския свят и да държат петрола, за да има парички.Смърт за всеки един американец!



Imalo hora ot mnogo etnosi v kulite? ... Che amerikancite kakvo sa ? Sbirshtina ot cql svqt. Istinskite amerikanci sa indiancite, te sa korennite jiteli a ne cqlata paplach ot Evropa, Aziq i Afrika. A s tova deto samo ruchkat po arabskite strani edva li shte im donese neshto hubavo, nai mnogo da si izqdat boq. Neka ruchkat oshte malko po Iran. I zashto ne trugnat sreshu Severna Koreq?? Amerika ne e nai golqmata sila v sveta. Dano skoro da si namerqt maistora i da se usetqt che ne sa gospodari na celiq svqt.



ми гледайте zeitgeist



nai golqmata konspiraciq...!!! bliznacite... pentagona... KILLUMINATI in_love



Колкото пари са изкарали от войната-толкова ще изкарат сега за да построят новите сгради в Ирак и Афганистан отново big_smile Демокрацията отива при всеки рано или късно...



ам щом има проекти за унищожаването на определен брой хора за да може да се поддържа равновесието в шибания ни свят... СПИН е изкуствено създаден и нарочно разпространен за да не се наруши баланса на "голямото добро утро"... САЩ има документален филм които е забранен там и показва ясно и разказва ясно за масово избиване на хора ОТ САМАТА ДЪРЖАВА... в момента не мога да се сетя филма как се казваше но като го разбера ще напиша името и от къде да го изтеглите.



САЩ беше държавата на възможностите, докато се даваха кредити на хората, да живеят добре, но с пари от банките, а не изкарани от самите американци и ето ти я най-голямата криза след тази от 30-те години на миналия век. Възможностите на един човек зависят от него, защото той трябва да се напрегне и да постига целите си, държавата не изпълнява желания. Този атентат беше нещо разтърсващо, защото в тези кули имаше хиляди хора, от най-различни етноси, там не бяха само американци. И тези хора, които са работили нямат вина за това, че са били на работа и трябва да умрат, стига се излагахте с това умиране, смешни сте, разберете го, ако нямате мнение не си пишете празнословията, с които само обиждате някой народ, защото не е приятно и не е правилно. Ако си мислите, че един народ е лош, значи трябва още да поживеете и да видите, че навсякъде са както добри, така и лоши хора.



Дали САЩ само не си го инсцинираха това, за да имат оправдание да атакуват държавите в Близкия Изток заради петрола им? Или вярвате в официалната версия за лошия брадясал Бен Ладен? Тероризм или най-добре измислената конспирация на 21-ви век?
Който е писал тези редове ,най-малкото трябва да се засрами. Какъв болен мозък трябва да си да си помислиш ,че САЩ могат да изценират подобно нещо. Акъла не ми го побира. Това е абсурдно твърдение. Колкото до коментарите от другите по-долу. Може да плюете Америка ,но гарантирам ,че като почнете да нямате реализация в нашата скапана държава ще ви затегли към земята на неограничените възможности.



хаха ама са много по-добре от нас.. big_smile за това всеки 2-ри бяга натам



Да го полаптват тия помяри !



Само така !! Смърт за Съединените еврейки щати !!



конспирация на 21-ви век !! happy



.