сайт за запознанства на тинейджъри
Име: Парола:
забравена парола /
р е к л а м а
kvartiri.bg
р е к л а м а

ДГЗ - Днес Говорим За Какво е ДГЗ? Архив Преглед

Съществува ли истинското приятелство на днешно време ?

Днешният динамичен и комерсиален свят ни дава възможност да осъзнаем, какво е значението на думата приятелство. То може да се опише и така: “ Приятелството е бисер на морското дъно, години са нужни да го откриеш, а само секунди, за да загубиш” или е "ваза, в която не цъфти омраза, предателство и лицемерие". Съществува ли наистина толкова чиста и не опорочена връзка , която да се нарече приятелство ? 

 Много хора се представят за наши приятели, усмихват ни се, говорят ни ласкателно, но зад всичко това стои едно голямо лицемерие. 
Или както се казва:
"Господи пази ме от приятелите ми, от враговете си сам ще се пазя!"

Приятелството е нещо адски ценно, но за жалост го осъзнаваме когато го загубим! Мисля, че на всеки се е случвало е бъде предаден или дори да предаде някой приятел, което значи,че не сте били толкова ценни един за друг! И когато намериш някого с когото можеш да споделяш всичко и да те познава толкова добре,че да знае какво точно ще направиш всяка една дадена ситуация е мн яко!

Какво мислите по темата ? Има ли истинско приятелство или надделява предателството и лицемерието на днешно време? Всичко интереси и до време ли е ?  Разкажете някоя ваша случка от живота.   (:
by saltero11Приятелство може да има само там където няма и капка завист.Завистта прецаква и най-добрите приятелства.Че има има , но за съжаление толкова рядко се намира. ДА приемам , че всеки докато си му нужен ще бъде приятел след което , като няма нужда започва да прави всичко да е потопи. Може би защото са така научени, на ония шибан принцип : Ако не го утрепя аз , той ще ме утрепе или пък око за око зъб за зъб. Айде хора имайте си малко доверие и тогава всичко ще е наред,rakrakrakможе да има приятелство мужду момче и момиче акои двамата се харесватнадявам се да има.обикновенно поне единия е влюбен,а другия страда.аз се бях влюбила така,но той ме приемаше само приятелски.после като го видях с гадже-се отказах да го чакам да ме забележи като нещо повече от приятелка.Да, приятел. hiroИстинско приятелство ... Приятели колкото щеш но щом стане дума за помощ - "приятел в нужда се познава". happyСъществува истинско приятелство докато имаме изгода един от друг. Все пак колелото на живота се върти а ние трябва да го поддържаме с нашите нагласи и представи за него. alienВсички си тръгват рано или късно. В повечето случаи няма приятелство, има само общи интереси.да така е знам го от опит az miki happyne se znae dokato ne se sluchi neshto izvunredno hatима но те са рядко.... по скоро само познатиИма, разбира се. Но за да имаш истнси приятел и ти трябва да си истински.angelИма само интереси happyне няма само когато имат нужда от тебе тогава ти се прават на приятели иначе са пълни лицемери@ avtora - qj mi patoka hatИстината е,че така наречените ни "приятели",са до нас като имат изгода. Приятелство ли наричате приказките зад гърба,лицемерието и лъжите. В днешно време има просто хора,които се преструват на приятели. Сегашното поколение някък си ,имам чувството,че не разбират приятелството.Но все пак има един малък процент хора,които наистина са приятели в истинския смисъл на думата.Естествено че има , баща ми , майка ми , брат ми , баба ми , дядо ми , са ми истински приятели ,и хич и не се съмнявам в това .Trudno da namerish istinsko priqtelstvo. Po-lesno e da namerish obshti interesi csИ последно което да добавя ..хората които мислят като мен зна4и знаят за какво говоряДо farz!
Мн ми е интересно докога ще мислиш че ща са ти приятели...до един хубав красив момент докато не претърпиш един хубавичък обрат..да видя дали после ще мислиш пак по същия на4ин. Вс до е до време приятелю ..живееш в заблуда..когато си отвориш о4ите пак ще си говорим... И да категори4ен съм за мен няма приятелства..има хора познати с които излизаш колеги.с такива които общуваш но не и приятели.. huffzavisi ot vazpitanieto kak umee da komunikira s ostanalite zasega imam 2 na koito moga da razchitamЗависи човек с какви ценности е отгледан. Ако са го научили да мами, това ще прави. Ако са го научили на лоялност, ще бъде верен, понякога дори до глупост. Предавали са ме приятелки, но това не ме е отказало да вярвам в хората като цяло. И сега съм щастлива само с две, но наистина чудесни приятелки.Аз мисля глобално - в свят , в който кoнкуренцията се прие като ценно правило не може да има искрени приятелски отношения в повечето случаи, homo homini lupus estBoiko всички ако мислят така като тебе естествено че няма да има истински приятели ето виж аз си имам 3-ма такиваПедалски истории .... Няма никви приятелства ...хората са толкова заблудени 4е сами. Си вярват very_happy big_smile.