сайт за запознанства на тинейджъри
Име: Парола:
забравена парола /
р е к л а м а
kvartiribg
р е к л а м а

Твоята безопасност в cupid.bg
Както сигурно вече си разбрал/а - ние от cupid.bg държим ужасно много твоят престой на сайта ни да бъде безопасен. Като допълнение към правилата ни ти препоръчваме да прочетеш тези съвети публикувани от партньорите ни safenet.bgПравила за безопасност на децата в Интернет

1.1/ Няма да давам никаква лична информация като моя адрес, телефонен номер, служебните адреси и телефони на родителите ми, името и адреса на училището без разрешението на родителите ми.

1.2/ Веднага ще казвам на родителите ми, ако попадна на информация, която ме смущава. Мога да подам сигнал за нея на адрес: web112.net

1.3/ Никога няма да приемам да се срещам с някого, когото “познавам” от Интернет, без да говоря предварително с родителите ми. Ако те разрешат, срещата трябва да е на обществено място и някой от родителите ми да е с мен.

1.4/ Никога няма да изпращам моя снимка или каквото и да било, без първо да се посъветвам с родителите ми.

1.5 / Няма да отговарям на никакви съобщения, които са обидни или по някакъв начин ме смущават. Ако получа подобно съобщение, ще кажа веднага на родителите ми, за да могат те да се свържат с Интернет-доставчика.

1.6 / Заедно с родителите ми ще установим правила за влизане в Интернет. Ще определим часовете, в които мога да влизам в Интернет, времето, което мога да бъда онлайн и кои уеб-адреси ще посещавам. Няма да посещавам други адреси или да нарушавам правилата без тяхно разрешение.

1.7 / Няма да давам паролите си за Интернет на никого (дори и на най-добрите си приятели) освен на родителите ми.

1.8 / Ще искам съгласието на родителите ми, преди да свалям или инсталирам нови програми, както и преди да направя каквото и да било, което може да се повлияе на компютъра или да разкрие лични данни за мен и семейството ми.

1.9 / Няма да правя нищо в Интернет, което може да е във вреда на другиго или в нарушение на закона.

1.10 / Ще помагам на родителите ми да разберат как се забавлявам и научавам нови неща от Интернет и ще ги уча на различни неща за Интернет, компютрите и технологиите.